16-aastane Sildaru sai esimese sõidu eest 76,25 punkti, millega oli esimese vooru järel seitsmes. Teine sõit õnnestus oluliselt paremini ja ta kogus 91,25 punkti. See tulemus jäi konkurentidele ületamatuks.

„Täna oli väga tasavägine võistlus, hea meel muidugi selles konkurentsis kvalifikatsioon võita. Homme aga uus päev ja kõik hakkab nullist, saab põnev olema,“ ütles Sildaru Eesti olümpiakomitee vahendusel.

17-aastane Sorokin oli esimese sõidu järel koondisekaaslasest ees, ta oli 78,25 punktiga viiendal positsioonil. Teises sõidus Sorokin punktisummat ei parandanud (69,25), aga lisaks Sildarule möödus temale vaid üks konkurent. 24 võistleja seas oli Sorokin seitsmes, finaali pääses kümme esimest.

Kvalifikatsiooni parimad:

.

Noormeeste finaal peetakse Eesti aja järgi reedel kell 13. Teisipäeval peetud Big Airi hüpete finaalis võitis Sildaru pronksmedali.

Neidude seas osales kvalifikatsioonis 10 sportlast, kellest finaali pääses kuus. 74,75 punktiga seitsmenda koha saanud 16-aastane Mirjan Revjagin jäi seega finaalist esimesena välja. Paremuselt kuuenda tulemuse kirja saanud Kim Dumont Zanella (Prantsusmaa) kogus Revjaginist vaid 0,25 punkti enam. Kvalifikatsiooni võitis 84,50 punktiga soomlanna Liina Kuivalainen.