Lietkabelis oli enne neljandat veerandit ees koguni 72:47, aga 2.23 enne lõppu jõudsid külalised vaid viie punkti kaugusele. Hiljem kahanes vahe mitmel korral kolme punktini. Lietkabelise õnneks tegi Bourg'i mängija Amida Brimah 15 sekundit enne lõppu seisul 88:85 ebasportliku vea ja võõrustajad pääsesid ehmatusega.

Kullamäel polnud isiklikus plaanis parim päev. Ta viskas 21 minutiga viis punkti, võttis kolm lauapalli ja andis kolm korvisöötu. Väljakult tabas ta kuuest viskest vaid ühe. Kullamäe platsil oldud aja jooksul jäi Lietkabelis 11 punktiga miinusesse.

Võitjate resultatiivseim oli 27 punktiga Gediminas Orelik, kes liitus Panevežysega jaanuari keskel. Bourg'i kasuks tõi James Palmer jr. 31 punkti.

Lietkabelis - Bourg'i mängu videokokkuvõte:

Seitsme kaotuse kõrvale viienda võidu saanud Lietkabelis tõusis EuroCupi A-grupis kümne võistkonna seas kaheksandale kohale. See tagaks neile praeguse seisuga viimasena koha kaheksandikfinaalis. Bourg oli enne eilset kaotust A-grupi liider, nüüd asutakse kaheksa võidu ja nelja kaotusega kolmandal positsioonil. Tänu korvide vahele on Bourg'ist sama võitude arvu juures ees Prometei ja Badalona Joventut.

Eesti koondise kapteni Siim-Sander Vene koduklubi Jeruusalemma Hapoel alustas FIBA Meistrite liiga TOP16 turniiri kaotusega. Koduväljakul jäädi 77:84 alla Dijonile (Prantsusmaa). Pingilt sekkunud Vene arvele jäi 24 minutiga 10 punkti, üks lauapall ja üks vaheltõige. Ta tabas kolmest kahepunktiviskest kaks ja neljast kahepunktiviskest kaks.