Kalev läks kohtumist vähem kui kolme minutiga 7:2 juhtima, ent siis jäi meeskond hätta nii kaitses kui rünnakul. Esimese kümne minutiga 19-st viskest vaid neli tabanud kalevlased kaotasid avaveerandi lausa 9:24.

Teisel neljandikul jätkus matš samas taktis, sest vahe kärises halvimal juhul 21-punktiliseks ning kahe poolaja vahelisele mõttepausile läksid meeskonnad seisult 29:47. Sealjuures vastaste 47-st silmast 20 oli neli kaugviset sopsanud Leyton Hammondsi arvel.

Kolmas veerand oli sama õnnetu ning selle lõpuks juhtis Gaziantep juba 80:53. Imet enam ei sündinud ja kalevlased pidid leppima suure kaotusega.

Galerii:

Olivier Hanlan oli lõpuks võitjate parim 27 punktiga, tabades kaheksast kaugviskest lausa seitse. Leyton Hammonds tõi 23 minutiga 25 punkti (sh kolmesed 5/8). Kalevile tõid Hugo Toom 16 ja Artur Konontšuk 15 punkti.

Külalised tabasid 29-st kaugviskest 16 (Kalev 17-st 7).

K-vahegrupis on Gaziantep võitnud nüüd kõik neli matši. Kalev/Cramo on saanud kirja ühe võidu ja kolm kaotust. Edasipääsulootused pole lõplikult kustunud, sest Kalevil on ees veel kaks mängu.

Eesti koondise peatreeneri Jukka Toijala analüüs mängu järel: