Esmaspäevalt halbade ilmastikuolude tõttu tänasele edasi lükatud finaalis sai Sildaru avavoorus kirja vasakule poole 1260-kraadise hüppe Tail grab'iga 91 punkti, mis oli ka tema parim tulemus. Teises voorus saadud 86,3 punkti, paremale poole sooritatud 1260-kraadine hüpe Japan grab'iga oli vooru parim. Kolmandal katsel proovis Sildaru kahekordset saltot ning kuigi ta sai ka haarde kätte, jäi see kohtunikel pimeda kaameranurga tõttu ilmselt märkamata. Kahe parema arvesse läinud vooru kokkuvõttes oli Sildaru tulemus 177,3 punkti ja pronksmedali vääriline. Hõbemedal jäi 0,2 silma kaugusele.

„Kolmas koht... alati tahaks olla esimene,“ rääkis Sildaru võistlusjärgses intervjuus. Kindlasti ei saa otseselt rahule jääda, aga tase oli kõrge ja võistlus äge,“ ütles ta.

Murdmaasuusatamises tegid Eesti suusatajad taas väga hea sõidu. Ralf Kivil sai 7,5 km eraldistardist vabatehnikasõidus kümnenda koha, kaotades võitnud itaallasele Gabriele Matlile 43,6 sekundiga, Lars Piirmann oli 17. (+1.01,8). Järgmisena on poisid stardis neljapäeval klassikasprindis. Suusatajate treener Riho Roosipõllu sõnul on suusatajad näidanud head taset ning ka sprindiks on ootused kõrged. „Selliseid tulemusi me lootsimegi. Meil on funktsionaalsed ja võimekad poisid, hea tundega võivad nad veelgi paremini sõita,“ hindas Roosipõld.

Laskesuusatajatel ei läinud sprindidistantsil kõige paremini laskmisega. Eesti parimana sai Yaroslav Neverov viie trahviringi juures 18. koha. Seejuures näitas Neverov päeva neljandat sõiduaega.

Gregor Narusk sai 25. koha (+2.21,2, 2 trahvi), viimasel hetkel Jakob Kulbinit asendama tulnud Maanus Udam leppis 65. kohaga (+6.07,7, 6 trahvi). Tüdrukutest lõpetas Vibeke Marie Välbe 43. kohal (+3.42,9, 3 trahvi), Mirtel Kärsna sai 53. koha (5.16,9, 4 trahvi) ja Pillerin Vilipuu 54. koha (+5.23,6, 6 trahvi).

Avastardi tegid ka mäesuusatajad, kes võistlesid slaalomis. Ako Armin Raid sai 100 võistleja seas 63. koha ja Renet Riitsalu 71. koha.

Kolmapäeval on stardis neli Eesti sportlast. Eesti aja järgi kell 11 on 5 km eraldistardist vabatehnikasõidus rajal Anlourdees Veerpalu, Hedvig Altmäe, Triinu Kresmer. Kell 13 algab iluuisutamise naiste üksiksõit, Eestit esindab Amalia Zelenjak. Kõiki võistlusi on võimalik jälgida otseülekannete vahendusel läbi EOC TV.