Mõlemad pooled alustasid mängu rabedalt. Seda demonstreeris ka tabloo – 10. minutil oli seisuks kõigest 4:3 ning seda Tapa meeskonna kasuks. Seejärel viigistas skoori Hendrik Varul. Meeskonnakaaslane Alfred Timmo kasutas saavutatud impulsi ära ja viis Põlva esmakordselt juhtima. Seejuures lausa kahe väravaga. Tapa realiseerimiskatsed olid edutud ning Serviti Carl-Eric Uibo kasvatas distantsi vastasega kolmeväravaliseks, mille pealt hakati hoogsalt vundamenti edasi ehitama. Nii tsementeeris Serviti oma jõudu ja juba 20. minutiks oli skoor 12:5. Esimene poolaeg lõppes külaliste 18:10 võiduga.

Teine poolaeg algas Tapa jaoks pisut unisemalt. 10 minuti jooksul kostsid meeskonna eest Lauri Lande seitsmemeetri karistusvise ning Ilja Kosmiraki, Marcus Rätteli ja Endrik Jaanise tabamused. Tapa nelja värava vastu oli Serviti sama ajaga kogunud kaheksa lisaväravat. Reipusele hoolimata oli Tapa vahemaa Servitiga liig suur ning hoogu vähendas veel 50. minutil teenitud punane kaart. Nõnda pidi võõrustajavõistkond leppima 22:38 kaotusega.

Resultatiivseimaks Tapa mängijaks osutus Ihor Berezhnyi nelja tabamusega. Serviti eest viskas enim väravaid Alfred Timmo, kes sahistas vastase väravavõrku kaheksal korral.

„Lihtsalt kirjutades võib öelda, et kaitses oli väga hingestatud tegevus täna ja super realiseerimine. Väravavahid [Jürgen Lepasson ja Andero Viljus – toim] olid täna väga head ja rünnakul Hendrik Varul ja Carl-Eric Uibo andsid palju juurde ja tegid südika partii,“ kiitis meeskonda Põlva resultatiivseim Alfred Timmo. „Miinuseid kuigi palju ei oska välja tuua. Üksikud eksimused, kuid ilma eksimusteta ei saagi käsipalli mängida.“

Selle nädala meistriliiga kohtumised

25.01 19:00 Aruküla Põhikooli Spordisaal Mistra – Viljandi HC

25.01 19:00 Kehra Spordihoone HC Kehra/Horizon Pulp&Paper – HC Tallinn