Nimelt teatas waleslane teisipäeval, et osaleb veebruaris AT&T Pebble Beachi Pro-Ami golfiturniiril, mis kuulub PGA Tour sarja. Veebruaris Californias toimuval võistlusel osalevad 156 amatöör- ja 156 profisportlast, vahendas BBC. Suurimatest nimedest on kohal US Openi meister Matt Fitzpatrick, maailma viies number Patrick Cantlay ja kolmekordne Majori turniiri võitja Jordan Spieth.

Jaanuaris teatas Bale, et riputab jalgpalliputsad lõplikult varna. Bale'i viimaseks etteasteks jäi 2022. aasta lõpus peetud MM-finaalturniir, kus Wales ei suutnud alagrupist edasi pääseda. Bale'i nimele jäi Walesi ainus värav, mis sündis 1:1 viigimängus USA-ga.

Kokku pidas Bale Walesi koondise eest 111 mängu, mille jooksul lõi 41 väravat. Mõlemad on Walesi koondise rekordid. 2016. aasta EM-finaalturniiril aitas Bale Walesil jõuda poolfinaali, mis on nende ajaloo parim tulemus.

Juba jalgpallurina mängis Bale aastaid ka golfi. Selle eest sai ta Madridi Reali aegadel fännidelt ka kõva kriitikat. Teda süüdistati golfi eelistamises Madridi eest mängimisele. Samal ajal meeldis Bale'ile endalegi õli tulle valada. Eriti valusalt on hispaanlastel meeles paari aasta tagune juhtum. Wales oli just taganud pääsme 2020. aasta EM-finaalturniirile ning kotist tõmmati välja lipp, millel oli kirjas „Wales. Golf. Madrid. Just selles järjekorras.“ Lipu taga säras kaaslaste hulgas ka Bale.