„Usun, et olete märganud minu nime puudumist X-Mängude stardinimekirjast. Olen otsustanud aja maha võtta ja keskenduda iseenda tegemistele. Võtan spordist väikese vaheaja. Olümpiatsükkel oli päris hull. Te ei pea siiski muretsema, kuna ühel päeval näete mind taas võistlusrajal,“ kirjutas Sharpe sotsiaalmeedias.

Sharpe on aastate jooksul olnud Kelly Sildaru üheks peamiseks konkurendiks. Mäletatavasti õnnestus eestlannal 2019. aasta MM-i rennisõidu finaalis just Sharpe’i nina alt viimase katsega kuldmedal võita.

Mullu toimunud Pekingi olümpiamängudel oli Sildaru rennisõidus aga kindel medalisoosik, kuid just finaalis tegi Sharpe pika puuga hooaja parimad sõidud ning tõusis hõbemedalile. Sildaru pidi leppima aga neljanda kohaga.

2018. aasta Pyeongchangi olümpialt on Sharpe’il rennisõidus ka kuldmedal ette näidata. Maailmameistrivõistlustelt on ta võitnud kokku kaks hõbemedalit. X-Mängudelt on tal koos kaks kuld-, üks hõbe- ja kaks pronksmedalit. MK-sarjas on Sharpe võitnud kaheksa etappi.

Seekordsetel X-Mängudel on rennisõidus lisaks Kelly Sildarule starti asumas hiinlanna Eileen Gu, ameeriklannad Hanna Faulhaber ja Brita Sigourney, kanadalannad Rachael Karker, Amy Fraser ja Dillan Glennie ning britt Zoe Atkin.