Eesti teatenaiskonnas esimest vahetust sõitnud Ermits käis kolmel trahviringil ja kaotas liidrile Prantsusmaale enam kui nelja minutiga. Teist vahetust sõitnud Tuuli Tomingas läks lamadestiirus ühele trahviringile ja püüti teise tiiru ajal liidrite poolt kinni. Seega võeti Eesti rajalt maha. Nädal varem läks Eesti naiskonnal oluliselt paremini - Ruhpoldingi MK-etapil tuldi kaheksandaks.

Pärast eilset võistlust tõi Ermits esile talle sotsiaalmeedias saadetud inetu sõnumi, kus Ermitsale soovitakse surma ja nimetatakse laskesuusatajaid mõttetuteks.

„Ma arvan, et selline hetk on näide sellest, kuidas tuhande inimese head sõnad võivad varjuda vaid ühe halvasti ütleja taha. Ma isegi ei tea, kas keegi peaks spordi tõttu selliseid tundeid tundma, aga isegi kui see spordiala meeldib, on südames, pakub suuresti ikkagi rõõmu kasvõi väikeste eneseületuste ja saavutuste näol, siis selliseks asjaks pole ausalt mind keegi ette valmistanud.

Ausõna, ma olen teadlik, kurb ja õnnetu, aga vahepeal on lihtsalt jube mõelda, kui palju võib inimestes olla viha ja pahatahtlikkust... sest ma tegin halva soorituse spordirajal,“ kirjutas Ermits.

.

Seejärel näitas Ermits sõnumeid, milles teda lohutati ja edasiseks edu sooviti. Õnneks oli neid võrreldes sapiste kommentaaridega oluliselt rohkem.

„Ja siis on sellised inimesed, kes paljud isegi ei tea mind. Ja nagu see olukord pole ju tegelt maailma lõpp, ega midagi ja ma tean, kui palju jubedamaid asju toimub maailmas... aga lihtsalt... headus on ilus asi ja kui see olukord mulle midagi õpetab, siis just seda. Heaks olemine on ilus, isegi kui tulemused pole head, siis inimesena ei pea me laskuma nii pahatahtlikule tasemele,“ sõnas laskesuusataja.

.
.

Järgmine suurem võistlus on laskesuusatajate jaoks Saksamaal Oberhofis peetav MM, mis toimub 8.-19. veebruarini.

Jaga
Kommentaarid