„Ma arvan, et meil pole vaja muretseda. Teame, et töö seisab ees. Meil oli nii väljakutseid pakkuva võistluse jaoks vaid üks testipäev. Otsustasime võistlust alustada kõikidele tingimustele sobivate seadistustega. Lõpuks oli ralli aga täiesti kuiv ja puhta asfaldiga sõit,“ vaatas Neuville hooaja avaetapile tagasi, vahendab Rallit.fi.

„Üldiselt oli meie auto päris hea, aga valisime lihtsalt valed seaded, mis ei sobinud nendeks katseteks ega ilmastikuoludeks. Olime tegelikult terve nädalavahetuse kiiruse osas veidi maas. Siis on raske võidu nimel võidelda,“ sõnas belglane, kes kaotas ralli võitnud Sebastien Ogier`le 44,6 sekundiga. Tema ette mahtus ka Kalle Rovanperä.

„Alati on tore hooaega poodiumil alustada, kuid see ei olnud see, mida ootasime. Muidugi oleksime tahtnud võidu nimel võidelda. Kahjuks polnud see võimalik. Kiirus ei olnud väga hull, aga teisest küljest ka mitte hea. Me ei pea ühtegi paanikanuppu vajutama. Rootsis on uus võimalus,“ lisas Neuville.

Autoralli MM-sari jätkub veebruari keskel Rootsi talveralliga. „Rootsi jaoks saame testida veidi rohkem meie testialal Soomes. Loodetavasti oleme seal veidi kiiremad. Muidugi ei ole meie testid Rootsi rallile mõeldes täiesti ideaalsed, kuid meil on üks kogemus nüüd juba olemas,“ nentis Neuville.