Five Under MTÜ korraldataval võistlusel T1 Tallinn X4 by Five Under selgusid võitjad meeste ja naiste arvestuses. Mängiti kaks ringi ning osaleda sai kuni 260 võistlejat, kes jaotati neljaliikmelistesse gruppidesse.

Naiste arvestuses sai esikoha Kaidi Allsalu ning meeste seas Rasmus Metsamaa, kes mõlemad kuulusid mullu võistkondlikul MM-il kulla võitnud Eesti koondisse.

Naiste seas järgnesid võitjale Ly Teder ja Kaire Tekku. Meeste arvestuses pälvis teise koha samuti võistkondlik maailmameister Mauri Villmann, kellele järgnes Hannes Kurn. Tulemuse said kirja 216 meest ja 41 naist. Protokolliga saab tutvuda siin: https://discgolfmetrix.com/2435149&view=result.

„Põneval rajal toimunud võistlusel nägime tõelist maailmaklassi, sest kohal oli Eestis võistlev meie discgolfi paremik. Tegu oli nii võistlejatele kui ka pealtvaatajatele väga erakordse võistlusega, sest Eestis ja meie teada isegi maailmas pole varem discgolfi võistlust peetud kaubandus- ja meelelahutuskeskuses. Suur tänu kõigile, kes T1-s aitasid meil võistluse teoks teha,“ ütles võistluse peakorraldaja Ralf Rogov.

T1 tegevjuhi Tarmo Hõbe sõnul oli keskusel suur rõõm võõrustada kaasahaaravat ja suurt osavust nõudvat sportmängu, mille populaarsus on Eestis aina kasvab. „Uuenev T1 paneb suurt rõhku vaba aja veetmisele ja spordile – seda nii kaupluste kui ka teenuste osas -, siis tahame suurendada spordi nähtavust keskuses. Tänan väga paljusid T1 ärisid, kes võistluse toimumisse oma panuse andsid,“ ütles Hõbe.