Pulles alustas taliuniversiaadi võidukalt vabatehnikas sõidetud sprindis. Seejärel teenis ta hõbemedali 5 km klassikasõidus ning seejärel ka 5 km vabatehnikas sõidetud jälitussõidus.

Pühapäeval oli taliuniversiaadi viimasel päeval kavas ühisstardiga sõidud. Pulles edestas 15 km pikkuse distantsi finišiheitluses ameeriklannat Kendall Kramerit, kellest ta sai jagu 0,4 sekundiga.

Kolmandana kerkis poodiumile Kasahstani esindaja Ksenija Šalõgina, kes jäi Pullesele alla 11,7 sekundiga.

Pulles õpib igapäevaselt Alaska Fairbanksi ülikoolis ärijuhtimist ja rahandust. Praegu ei ole selge, kas Pullest näeb ka veebruari lõpus Planicas algavatel maailmameistrivõistlustel. Eesti koondises oleks tal koht olemas.

„Ma ise ei ole jõudnud temaga (Pullesega) veel rääkida, kuid oleme tippspordi komisjonis arutanud, et Merlii oleks naiskonnale hea liige. Ta on küll praegu veel USA-s, kuid tema kodune treener ütles, Merlii on nõus MM-ile tulema,“ avaldas Eesti suusakoondises mänedžeri rollis olev Aivar Rehemaa sel nädalal Delfi Spordile.

Taliuniversiaadi viimasel võistluspäeval oli kavas ka meeste 30 km ühisstardiga sõit. Ainsa eestlasena rajal olnud Christopher Kalev finišisse ei jõudnud. Kuldmedali sai kaela ameeriklane John Steel Hagenbuch.