Külalismeeskond United asus juhtima 17. minutil Marcus Rashfordi tabamusest. Kodutiim jõudis aga peagi viigini, 24. minutil skooris Eddie Nketiah. 1:1 avapoolaeg ka lõppes.

53. minutil viis Arsenali omakorda juhtima Bukayo Saka. Sel korral vastas aga omakorda United kiiresti ning 59. minutil tõi tabloole viigi Lisandro Martinez.

Arsenal otsis lõpuminutitel võitu ning surus kõvasti. 90. minutil leidis Oleksandr Zintšenko poolt vasakult äärelt kasti saadetud sööt Nketiah’i jala ning pall oli võrgus. Kui Arsenali esiründaja Gabriel Jesus sai eelmise aasta lõpus MM-il vigastada, siis kardeti, et Londoni suurklubi ründemäng võib kannatada, kuid 23-aastane Nketiah on haaranud ohjad oma kätte. Nketiah on MM-i järel kõikide sarjade peale kuue kohtumisega löönud nüüd kuus väravat.

Pühapäeval oli võidukas ka Arsenali peamine tiitlirivaal Manchester City, kes alistas koduväljakul Wolverhampton Wanderersi 3:0. Kõik kolm tabamust sai kirja norralane Erling Braut Haaland. Viimasel nädalal oli Inglismaa meedias pikalt üleval teema Haalandi kasulikkuse üle ning arutleti, kas tipuründajaga on ManCity mängupilt äkki kehvem. Seepeale lõi Haaland nüüd kolm väravat. Norralane skooris 40., 50. ja 54. minutil. Neist teine tabamus sündis penaltist.

Haalandi jaoks oli see Premier League'is neljandaks kübaratrikiks. Enne norralast oli kõige kiiremini nelja kübaratrikini jõudnud hollandlane Ruud van Nistelrooy, kellel kulus selleks 65 matši.

Haaland on sel hooajal Premier League’is löönud 19 kohtumisega 25 väravat. 25 tabamuse kirja samaiseks on Haaland teinud 74 pealelööki. ManCity läbi aegade suurim väravakütt Sergio Agüero pidi oma esimese 25 värava löömiseks tegema 150 pealelööki.

Turniiritabelis on Arsenalil liidrina koos 50 punkti. Ühe kohtumise rohkem pidanud ManCity on 45-ga teine. Kolmandat kohta hoiab Newcastle United 39 punktiga. Kolmas on Manchester United samuti 39 punktiga.

Premier League’is seisavad Arsenalil ja ManCity’l omavahelised kohtumised alles ees. Londonis mängitakse 15. veebruaril ning Manchesteris 26. aprillil.