Zahkna tegi avavahetuses soliidse esituse ning võttis püstitiirus ühe varupadruni. Vahetusse jõudis ta seitsmendana, kaotust liidrikohal sõitnud Prantusmaale oli kogunenud 19,7 sekundit.

Siimer jätkas teises vahetuses sarnase hooga. Ka Siimer tabas lamades kõik märgid. Püstitiirus võttis ta kaks varupadrunit ning jõudis vahetusse kuuendana. Kaotust liidrile oli 1.18,1.

„Ütleks küll, et see oli kui mitte parim, siis üks parimatest sõitudest. See nädal on mulle hästi mõjunud,“ rääkis Siimer oma esituse järel teleintervjuus ERR-ile.

Kolmandat vahetust sõitnud Epner võttis lamades kaks varupadrunit ning püstitiirus läks ka trahviringile. Eesti langes kolmanda vahetuse järel 15. positsioonile. Liidrikohal olnud Norrale kaotati ligemale viis minutit. „Võistlusnärv oli täna ikka meeletu, lõunal ei läinud toit väga alla ja staadionile jõudes oli veel värin sees. Kui nägin, et Rene ja Kristo tegid supervahetused, jõudis väga palju mõtteid peast läbi käia. Jäin ellu, aga oli väga raske,“ rääkis 20-aastane Epner, kes tegi MK-sarjas debüüdi.

Viimast vahetust sõitnud Ränkel pidi püstitiirus sõitma samuti ühe trahviringi. Kuna Norra jõudis samal ajal juba võitjana finišisse, siis võeti Eesti koondis rajalt maha. Lõpp-protokolli läks eestlastel 15. koht. Kokku oli stardis 21 koondist.

Norrale tõid võidu Sturla Holm Lägreid, Tarjei Bö, Johannes Thingnes Bö ja Vetle Sjaastad Christiansen. Kamba peale võeti kuus varupadrunit. Samuti kuus varupadrunit kasutanud Prantsusmaa oli teine, kaotust võitjale kogunes 59,0 sekundit. Kolmandaks tuli ühe trahviringi sõitnud ja 11 varupadrunit kasutanud Saksamaa. Kaotust võitjale kogunes 2.17,5.