„Kuues käik“ võtab rallinädala kokku ning küsib, milliseid järeldusi esimese etapi pealt teha. Kas hirmuäratavat kiirust näidanud Toyota hakkabki järjekordselt kogu hooaega dikteerima ning kuidas Ford ja Hyundai seda ära saaks hoida?

Võtame kokku lugejate küsimuste rubriigi ning kuulutame välja parima küsija nime, kellele kuulub väärt praktiline auhind - stiilne termojoogipudel. Küsimusi ootame aadressile kuueskaik@delfi.ee ka kahe ralli vahepeal.

Samuti kutsume rallifänne liituma WRC Fantasy portaalis „Kuuenda käigu“ liigaga, kus löövad kaasa nii mõlemad saatejuhid Gunnar Leheste ja Roland Poom kui ka Delfi ralliblogi vedaja Kaspar Ruus ning veel mõned Delfi ja Eesti Päevalehe sporditoimetuse liikmed. Link: https://wrcfan.com/leagues/kuueskaik

Tänases saates arutlevad Monte teemadel Leheste, Poom, Ruus ning rallipargis kohapeal viibiv Jaan Martinson. Järgmine podcast on eetris 9. veebruaril, mil algab Rootsi MM-ralli Umeas.

Saadet saab kuulata ka uuest Delfi Tasku keskkonnast. Delfi Taskul on nüüd ka äpp, mida saab Androidile alla laadida Google Play'st ja iPhone'ile App Store'ist.

Artikli foto: M-Sport