Muuhulgas oli artiklis juttu ka Andersi kahekordsest olümpiavõitjast isast Andrus Veerpalust ja 2019. aastal veredopinguga vahele jäänud vennast Andreasest.

„Väga vale valik minu vennalt. Saame temaga hästi läbi, aga sel teemal me ei räägi,“ ütles Anders Veerpalu Iltalehtile.

Rahvusvaheline suusaliit FIS karistas ka Andrus Veerpalu, kes mõisteti süüdi dopingusüsteemis osalemises, abistamises ja asjade kinni mätsimises.

„See oli halb asi. Halb ka minu jaoks, sest meil on sama perekonnanimi. Esialgu oli sellest tõeliselt raske rääkida, aga nüüd olen ära harjunud, et inimesed küsivad selle kohta,“ lausus Anders Veerpalu.

„Arvan, et ta (Andrus - A.K.) on endiselt Eestis peamiselt spordisangar, sest medaleid võita ja nii palju saavutada on väga raske. Kindlasti peavad mõned teda Eestis kriminaaliks, aga minu jaoks on ta endiselt kangelane,“ lisas ta.

Anders Veerpalu kinnitas intervjuus, et usub puhta tippspordi võimalikusse. „Loomulikult ma usun, et see on võimalik. Vastasel juhul ma ei saaks tippsporti teha. Loodan, et suurem osa võistleb puhtalt. Loomulikult on ka neid, kes rikuvad reegleid,“ sõnas ta ja lisas, et tema eesmärk on tulla olümpiavõitjaks.

Loe täispikka artiklit SIIT.