Ulm lõpetas A-grupi mängud ühe võidu ja kahe kaotusega. Esmalt jäädi 60:103 alla Madridi Realile, seejärel kaotati 80:99 ka Berliini Albale, aga viimases voorus alistati 84:67 Milano Olimpia.

185 cm pikkune Kullamäe mängis Reali vastu kümme minutit, mille jooksul võttis kaks lauapalli ja andis kaks söötu. Alba vastu jagus talle mänguaega üheksa minutit ning statistikasse läksid kirja neli punkti, viis lauapalli, kolm söötu ja üks vaheltlõige. Milano vastu tuli minuteid neli ja selle aja jooksul tegi ta neli pallikaotust.

Pühapäeval läks Ulm Müncheni turniiri viienda-kuuenda koha matšis vastamisi Ateena Panathinaikose U18 tiimiga. Ulm kaotas 77:86, aga selles kohtumises oli Kullamäe roll juba päris suur. Ta viskas 20 minutiga 11 punkti, võttis kaks lauapalli ja andis viis korvisöötu. Kolmest kahepunktiviskest tabas üks, kuuest kolmepunktiviskest kolm.

Neljas mängus viskas Kullamäe keskmiselt 3,8 punkti, võttis 2,2 lauapalli ja andis 2,5 resultatiivset söötu. Kahepunktivisete tabavus oli 33,3 ja kolmepunktiviskeid tabas ta 36,4 protsendiga.