Pühapäevane võistlus: Ilvese hüppe pikkuseks mõõdeti 126,5 meetrit, enne 10 km suusadistantsi oli ta 14. kohal.

Hüppevõistluse võitis austerlane Franz-Joseph Rehrl 144,4 punktiga. Suurfavoriit Jarl Magnus Riiber (Norra) teenis ühe punkti vähem ja ta kaotas enne suusasõitu Rehrlile nelja sekundiga. Kolmas oli Johannes Lamparter (Austria, +0.24).

Esikolmik sõitis suure osa distantsist koos, paar kilomeetrit enne lõppu jäi Rehrl maha. Võitja saatuse otsustas Riiberi kukkumine paarsada meetrit enne lõppu. Lamparteri edu Riiberi ees oli lõpuks seitse sekundit, Rehrl kaotas 22,9 sekundit.

Ilves alustas sõitu 14. kohal, ta sai rajale Rehrlist hiljem 1.58. Ilves sattus gruppi, mis hõlmas esmalt kohti 7.-16. Poole võistluse järel eraldusid viis meest, kelle seas oli ka Ilves. Viimastel kilomeetritel võitles ta koos Prantsusmaa kahevõistleja Matteo Baud'iga 10.-11. koha eest. Finišisirgel oli Ilves prantslasest kiirem ja seega oli tasuks koht esikümnes. Kaotust Lamparterile tuli lõpuks 1.25,6.

Mass-stardi võistlus: Klingenthali MK-etapi esimese võistluse hüpped lükati tugeva tuule tõttu laupäevalt pühapäeva hommikule. Kristjan Ilves alustas hüppeid 17. kohalt, laupäeval peetud 10 km suusasõidu võitnud Vinzenz Geigerist jäi ta maha 6,7 punktiga.

Nappide vahede tõttu lugesid laupäevase suusavõistluse tulemused vähe, suures osas pandi paremusjärjestus paika hüpetega. Ilves lendas koguni 141 meetri kaugusele, sai kogusummaks 136 punkti ja tuli neljandaks. See on tema tänavuse hooaja parim tulemus.

Sama pika hüpe tegi vaid austerlane Johannes Lamparter, aga ta alustas madalamalt poomilt. Lamparter kogus 146,2 punkti, teiseks tuli tema koondisekaaslane Franz-Joseph Rehrl 141,8 punktiga (139 m) ja kolmandaks MK-sarja üldliider Jarl Magnus Riiber (Norra) 139,3 punktiga (136,5 m).