Monte Carlo rallil on laupäeva õhtuks kaksikjuhtimine Toyota pilootidel Sebastien Ogier'l ja Kalle Rovanperäl, neile järgneb Hyundai mees Thierry Neuville, iga sõitja vahel on enne viimast päeva 16 sekundit. Kas poodiumikohad on juba paigas või peaks Toyota suuremat pilti vaadates käskima vanameistril Ogier'l, kes kogu hooaega kaasa ei tee, tiitli nimel kihutava soomlase mööda laskma?

Ott Tänakut (M-Sport) tabasid kaks katset enne lõunapausi ja rehvivahetustsooni roolivõimuprobleemid, mis sundisid teda ära andma oma neljanda koha Elfyn Evansile (Toyota), kellest ta päeva lõpuks jääb maha juba 40,8 sekundiga.

Mis täna veel põnevat juhtus, millised on Jaan Martinsoni meeleolud rallipargist kohapealt ja milliseid huvitavaid küsimusi esitasid meile meie kallid kuulajad, seda kõike kuula juba saatest!

Küsimusi ootame aadressile kuueskaik@delfi.ee. Põnevaimale küsijale anname ka väärt auhinna.

Kutsume rallifänne liituma ka WRC Fantasy portaali wrcfan.com Kuuenda käigu liigaga: https://wrcfan.com/leagues/kuueskaik

Saatejuhid on Gunnar Leheste ja Roland Poom.

Saadet saab kuulata ka uuest Delfi Tasku keskkonnast. Delfi Taskul on nüüd ka äpp, mida saab Androidile alla laadida Google Play'st ja iPhone'ile App Store'ist.

Artikli foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool