Ka eilset sprinti valitsenud Bö ei andnud täna konkurentidele mingit sõnaõigust. Ta käis küll kahel trahviringil, aga edestas finišis kaasmaalast Sturla Holm Lägreidi 40,2 sekundiga. Kolmandana startinud Lägreid läbis kõik tiirud puhtalt.

Kolmandaks tuli Martin Ponsiluoma (Rootsi), kes alustas teiselt positsioonilt. Ponsiluoma eksis sarnaselt Böle kahel korral, ta kaotas võitjale 1.02,1.

Ainsa Eesti laskesuusatajana osales meeste jälitussõidus Rene Zahnka, kes startis 57. kohalt. Ta tõusis 14 positsiooni võrra ja lõpetas 43. kohal. Zahkna tegi kolm möödalasku ja kaotas Böle 4.55,9. Punktikoht jäi 20 sekundi kaugusele.

„Tundub, et eilne hea suusasõit polnud ühekordne, selle üle on hea meel. Kui saab suusa toimima, siis tuleb sõidu poolelt mulle midagigi positiivset,“ rääkis Zahkna ERR-i otse-eetris. Zahkna näitas täna murdmaarajal 52 lõpetaja seas 37. aega, kaotust Böle tuli pisut üle pooleteise minuti.

Oberhofis peetava MM-ini on jäänud kaks ja pool nädalat. „Head seisu on kindlasti hoida raskem kui lõhkuda. Ma tean retsepte, kuidas seda (head seisu) ära kaotada. Läheme nüüd Itaalias mägedesse, 1400 meetri kõrgusele. Nagu mägedes ikka, tuleks võtta natuke rahulikumalt. Olen kuulnud Roland Lessingu nõuannet, et ära viimastel nädalatel midagi hullu tee. Kui seis on hea, ei tasu enam suuremat ampsu võtta,“ ütles Zahkna.

Pühapäeval on Antholzis kavas teatesõidud. Naised tulevad rajale kell 12.45, mehed kell 15.30.