„Ma arvan, et päeva kokkuvõtteks oleks hea öelda, et oleme antud olukorras võtnud maksimumi kõigest, mis võimalik, eriti kui võtame arvesse oma hommikust rehvivalikut,“ lausus Neuville Hyundai pressiteate vahendusel.

Belglane kaotab liidrile Sebastien Ogier`le 37,9 sekundiga. Teisel kohal asuv maailmameister Kalle Rovanperä on Neuville`ist 1,9 sekundi kaugusel.

„Ootasime pärastlõunaks paremat kiirust, kuid rohkem polnud midagi võtta. Proovisin paar korda suruda, aga meil jäi pisut puudu. Meil olid mõlema läbimise ajal väga stabiilsed tingimused, võib-olla päeva viimane katse oli veidi räpasem kui hommikul, aga üldiselt on asjad sujunud. Rehvivalik on muutnud olukorra keerulisemaks, sest pidime asju väga hoolikalt kaaluma,“ kommenteeris belglane.

Neuville usub, et Monte Carlos võib veel kõike juhtuda. „Keegi ei saa end Montes tõeliselt kindlalt tunda. Homme on jälle pikk päev, tegelikult pikem kui täna, võib-olla kõrgemate temperatuuridega. Loodame heale strateegiale,“ lisas Neuville.

Rovanperä usub, et Ogier on omaette klassist ja konkurents teisele kohale tuleb väga pingeline. „Tänane päev ei olnud väga hull. Muidugi ei saa me olla päris rahul, hommikul kaotasime natuke liiga palju aega, aga teed olid meie jaoks esimesena startides ka üsna soolased ja tolmused, nii et kerge ei olnud. Kindlasti oli tunne palju parem täna pärastlõunal. Meil oli palju rohkem haardumist ja ka ajad olid paremad. Hea on võitluses olla. Seb on seni olnud palju kiirem kui keegi teine, kuid oleme endiselt tihedas võitluses tagapool olevate meestega, nii et peame jätkama võitlust ja vaatama, mis saab,“ sõnas soomlane Toyota pressiteate vahendusel.

Liider Ogier tunnistas, et on hetkeolukorraga päris rahul. „Üldiselt on see olnud positiivne päev, saime hea edumaa ja see on oluline. Täna hommikul olime kahel katsel ilma hübriidjõuta ja teadsin, et pean selle kompenseerimiseks väga kõvasti pingutama ja riskima ning olin üllatunud, et olime ikka kiireimad. Õnneks suudeti probleem enne pärastlõunat lahendada ja me võiksime sellest lisajõust taas kasu saada. Homme tuleb pikk päev ja proovime sõita võimalikult puhtalt,“ kommentreeris Ogier.