Kuigi 37-aastane Ronaldo pühkis Euroopa tolmu jalgadelt ning läks vutti mängima Lähis-Idasse, siis kaks vutimaailma suurt lähevad omavahel vastamisi. Nimelt korraldavad naftarahade liigutajad neljapäeval sõprusmängu, kus võtavad mõõtu Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi satsid. Neist esimene esindab Saudi Araabia tippklubide Al-Nassri ja Al-Hilali ühendmeeskonda ning teine Katari omandus olevat Pariisi Saint-Germaini.

Kuigi sportlikult pole kohtumisel mingit tähtust, siis loomulikult müüdi King Fahdi staadioni 67 000 piletit kiirelt välja. Sealjuures oli pakkumisel ka eksklusiivne VIP-pilet, mille eest kinnisvaramogul Mushref Al-Ghamdi pani lauale kümme miljonit riaali ehk umbes 2,6 miljonit eurot. Sellega saab ta veeta vähemalt ühe minuti Ronaldo ja Messi seltsis, lisaks tohib ärimees siseneda meeskonna riietusruumidesse ja peale kohtumist annab ta üle karika.

Vutiajaloo kaks suurt kohtuvad omavahel 36 korda, Messi on võitnud matšidest 16 ja Ronaldo 11. Argentiinlasel on mängudes kirjas 22 tabamust, Portugali tähel üks vähem.