24-aastane Pulles on Lake Placidis suurepärases hoos, sest eelnevalt võitis ta vabatehnikas sõidetud sprindis kulla ja 5 kilomeetri klassikasõidus hõbeda. Täna võttis eestlanna juba kolmanda medali.

Vabatehnikas toimunud jälitussõitu alustas Pulles 17,4 sekundit peale soomlannat Hilla Niemelat. Kuigi eestlanna vähendas jõudsalt vahet ja näitas päeva parimat sõiduaega, siis lõpuks leppis ta siiski teise kohaga. Kaht neiut lahutas finišis 7,8 sekundit. Ka järgmised kaks naist lõpetasid samal kohal, kus nad alustasid, sest pronksi teenis itaallanna Maria Eugenia Boccardi (+13,8) ja esimesena jäi poodiumilt välja Kasahstani koondislane Ksenja Šalõgina (+30,8).

Meeste 10 km jälitussõidus oli Aleksander Tamm 74. (+10.55,8), eile 10 km klassikas 56. koha saanud Christopher Kalev ei startinud. Meeste suurslaalomis meie mäesuusataja Tormis Laine esimesel laskumisel tulemust kirja ei saanud.

Juba 30. korda toimuv taliuniversiaad (uue nimega Winter World University Games) toimub sel aastal 12. – 22. jaanuarini New Yorgi osariigis, olümpialinnas Lake Placid’is. Adirondacki mäestikus toimuvatel üliõpilasmängudel osaleb ligi 1500 sportlast ning esindatud on üle 40 rahvuse, kes võtavad mõõtu 12-l erineval spordialal.