Nicola vallandati esmaspäeval pärast 2:8 saadud kaotust Atalantalt. Meeskond pidas läbirääkimisi mitme võimaliku uue juhendajaga, nende hulgas olid näiteks Roberto D'Aversa, Rafa Benitezi ja Leonardo Sempliciga. Kuid ühegagi neist ei saadud kokkuleppele.

Nii helistas klubi president Danilo Iervolino kahe päeva möödudes uuesti Nicolale ja uuris, kas too sooviks peatreenerina jätkata. Juhendaja teatas sotsiaalmeedias, et ta võttis pakkumise vastu.

„Mulle helistas eile president Iervolina. Endale omase sõbralikkusega selgitas ta mulle oma toonase valusa otsuse tagamaid, milleks oli halb kaotus Atalantalt. Vabandasin ja võtsin vastutuse meeskonna halva esituse eest. Ma usun jätkuvalt sellesse meeskonda ja klubisse,“ lausus ta. „Tänan presidenti selle kõne eest. See tähendab, et saan oma kire ja südamega jätkata jalgpalli juures.“

Nicola asus Salernitana tööle 2022. aasta veebruaris ja peatreener vedas meeskonna möödunud hooaja lõpus väljakukkumise tsoonist välja. Tänavu on nad 20 tiimi seas 16. kohal.