Möödunud pühapäeval Balti liigas Põlva Serviti pika võidujada katkestanud SK Tapa alustas mängu marulise kodupubliku ees selgelt paremini. 10. minutil lõpetas võõrustajate eduka kiirrünnaku Ilja Kosmirak ning tõi tabloole juba numbrid 7:3. Kehra küll kosus ja tõi vahe kaheväravaliseks, kuid kümme minutit enne poolaja lõppu olid lääne-virulased taas 13:8 peal. Enne garderoobi minekut tegi Sigmar Seermann HC Kehra poolelt seisuks 11:18.

Teise poolaja algus mägupilti muutust ei toonud, kuigi väravaid skooriti kordamööda, siis Tapa vastaseid lähemale ei lasknud. 41. minutil viskas Marten Saar võõrustajate poolt seisuks 24:14. Hannes Hapsalo näitas küll HC Kehra väravas häid tõrjeid, kuid Mikola Naum vastas teiselt poolt samaga ning ohtlikuks külalised vastastele enam ei saanud. Lõppseisuks vormistas Artur Morgenson 29:20.

„Ega sellise mängu järel ei olegi palju öelda. Kui lühidalt kokku võtta, siis täielik katastroof, olime täna väga kehvad. Tegime palju praaki, ei saanud rünnakul üks-üks olukordi alustatud ning kõik, mis enne matši kokku leppisime, oli meelest läinud. Võtab lihtsalt sõnatuks,“ sõnas HC Kehra mängumees Sigmar Seermann pärast kohtumist. „Vaatamata meie tihedale mängugraafikule, oli täna mängu üldine pilt normaalne. Tegime esimesel poolajal vahe sisse ning suutsime seda hoida, vaatamata sellele, et korra kadus teisel perioodil rünnakupool täiesti ära,“ oli SK Tapa pallur Vahur Oolup loomulikult positiivsem.

SK Tapa poolelt olid täna resultatiivseimad Morgenson kuue ja Kosmirak viie väravaga. HC Kehra eest viskasid David Mamporia seitse ja Seermann neli väravat. Juba homme jätkub Eesti meistriliiga kahe kohtumisega, kui Põlvas lähevad vastamisi liigat täiseduga jätkav Põlva Serviti ja kolmandana asetsev Viljandi HC ning vooru lõpetavad liiga teine Mistra ja võiduta jätkav HC Tallinn.

Meeste meistrivõistluste aasta esimesed kohtumised:

17.01 19:00 Tapa Spordikeskus: SK Tapa/N.R. Energy - HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 29:20 (18:11)
18.01 19:00 Mesikäpa Hall: Põlva Serviti - Viljandi HC
18.01 19:00 Aruküla Põhikooli Spordisaal: Mistra - HC Tallinn