Üleminekust teatas jalgpalliagentuur DA Sport Consulting, kus töötab ka endine Eesti jalgpallikoondislane Taavi Rähn. Kui pika lepingu poolkaitsja Lepistu klubiga sõlmis, pole avaldatud.

2000. aastal asutatud jalgpalliklubi Mioveni CS jõudis esmakordselt Rumeenia kõrgliigasse 2007. aastal. Hooajal 2007/2008 said nad meistriliigas aga viimase koha ja langesid esiliigasse tagasi. Kõrgliigasse tõusis Mioveni tagasi aastal 2011., kuid taas püsisid nad seal vaid ühe hooaja.

Nüüdseks on Mioveni mängimas Rumeenia meistriliigas teist hooaega järjest. Mullu said nad 16 klubi seas 13. koha. Käimasoleval hooajal asub meeskond üheksa punktiga viimasel kohal. 21 mänguga on neil kirjas üks võitu, kuus viiki ja 14 kaotust.

29-aastasele Lepistule on see senise karjääri jooksul kolmandaks välisklubiks. Varasemalt on ta mänginud Kristiansundi (Norra) ja FC Lahti (Soome) eest. 2020. aastal naases ta Eestisse, sedapuhku Levadia ridadesse, kus jõudis kirja saada 106 mängu, 8 väravat ja 6 resultatiivset söötu. 2021. aastal aitas Lepistu Levadia klubi ajaloo kümnenda Eesti meistritiitlini ning Evald Tipneri karikavõitjaks. Mullu võideti üheskoos Superkarikas.

Rumeenia kõrgliigas mängivad eestlastest ka Joonas Tamm (FCSB) ja Mattias Käit (Bukaresti Rapid). FSCB ja Rapid asuvad 38 punktiga vastavalt kolmandal ning neljandal kohal.