Itaalia kõrgliigas võõrustas Sassari Dinamo kodusaalis Brindisit. Üsna punktide rohkes matšis juhtis kodumeeskond esimese poolaja järel 51:46, aga kolmandal veerandil püsti pandud viskekontserdi toel võitsid nad kohtumise 111:93. Sassari poolel oli väga kenas hoos 23-aastane suur äär Kaspar Treier, kelle arvele jäi 22 minutiga 11 punkti (visked platsilt 5/8, vabaviskejoonelt 1/2) ja kuus lauapalli. Temast kolm aastat noorem tagamängija Joonas Riismaa tõi kaotajate kasuks veerand tunniga kolm silma (visked platsilt 1/4).

Kolmas Serie A-s mängiv Eesti koondislane Mikk Jurkatamm vaatas aga terve matši pingilt, kuidas tema leivaisa Treviso kaotas koduväljakul 69:88 Triestele. 15 vooru järel on Sassari seitsme võiduga üheksandal kohal. Brindisil on kuus ja Trevisol viis võitu.

Hispaania kõrgliigas madistas Banresa võõrsil Valenciaga. Külalised läksid poolajapuhkusele 51:42 eduseisus, veel viimase kümne minuti eel olid nad peal ühega, aga lõppeks lepiti 92:103 kaotusega. Eesti koondise tsenter Matthias Tass pääses platsile natuke vähem kui kaheks minutiks, mille vältelt tegi ta ühe möödaviske.

Baskonia alistas koduses põnevuslahingus 84:83 Joventuti. 24 minutit mänguaega teeninud Maik-Kalev Kotsar viskes selle aja jooksul 12 punkti (visked platsilt 5/9 ja vabaviskejoonelt 2/2) ning võttis ka viis lauapalli. Sander Raieste arvele jäi viie minutiga üks möödavise ja üks lauapall.

ACB tabelit troonivad Madridi Real, Barcelona ja Baskonia, kellel on kõigil kirjas kuraditosin võitu ja kolm kaotust. Manresal on vastupidiselt kirjas kolm võitu ja kuraditosin kaotust, millega nad jagavad omakorda viimast kohta.