Ühtlasi esitles Chelsea ka klubi kõige värskemat ostu. Nimelt soetati Donetski Šahtari ridadest 22-aastane ukrainlasest ääreründaja Mõhhailo Mudrõk.

Briti meedia teatel maksis Chelsea ukrainlase eest 100 miljonit eurot. Sellega tõuseb Mudrõk kõigi aegade kõige kallimate jalgpallurite edetabelis jagama kümnendat kohta Eden Hazardi, Cristiano Ronaldo ja Gareth Bale’iga.

Veel mullu venelase Roman Abramovitši omanduses olnud klubi esitles nüüd mängijat, kes kandis Stamford Bridge’il õlgadel Ukraina lippu.

Mudrõkit soovis enda ridadesse ka Londoni Arsenal, kuid lõpuks oli Chelseal lihtsalt rohkem rahalisi vahendeid. Väidetavalt oli Arsenal valmis Mudrõkile maksma 55 000 euro suurust nädalapalka, kuid Chelsea pakkumine oli poole suurem.

Mudrõk sõlmis Chelseaga koguni kaheksa ja poole aasta pikkuse kontrahti.

Võidurõõmu tundis ka Newcastle United, kes alistas koduväljakul Fulhami 1:0. Newcastle’i võiduvärava lõi 89. minutil Rootsi koondise ründaja Alexander Isak. 71. minutil väljakule pääsenud Isak lõpetas sellega üle kolme kuu kestnud vigastuspausi.

Seejuures oli Fulhamil 69. minutil suurepärane võimalus juhtima minna. Penalti võrku löönud Aleksandar Mitrovic aga libastus ning lõi palli vastu tugijalga, kust see ka võrku lendas. Kahe puute tegemine on aga keelatud ning seega värav tühistati.

Turniiritabelis on Newcastle 38 punktiga kolmas, Fulham on 31-ga kuues. Chelsea hoiab 28 punktiga kümnendat positsiooni, Crystal Palace on 22-ga aga 12. positsioonil.