Videost on näha, et pärast tulist aruelu annab Anne White oma mehele kõrvakiilu ja seejärel vastab UFC boss kahe löögiga vastu naise nägu. Dana White on juhtunu järel vabandanud ning küsimusi on esitatud ka tema edasise saatuse kohta UFC bossina. Praeguse seisuga on kõik tavapäraselt jätkumas ning ESPN-i teatel pääseb White ilmselt puhta nahaga.

Cabo San Lucase politseijaoskonna pressiesindaja sõnul on Mehhikos sellised juhtumid väga privaatsed ning seetõttu ei jõua reeglina avalikkuse ette ka juhtunu detailid.

Mehhikos on koduvägivallaga seotud juhtumite osas väga karmid privaatsusreeglid ning seetõttu ei ole isegi avalikult teada, kas kohalik politsei uurib juhtumit või mitte.

Mehhiko politsei asub koduvägivallaga seotud juhtumeid uurima alles olukorras, kus ohver esitab ametliku kaebuse. „Mehhikos on ohvri kohus teha politseisse avaldus ning see protsess ei ole lihtne,“ sõnas Mehhikos koduvägivalla juhtumitega tegelev Celine Gonzales ESPN-ile ning lisas, et kuna vägivaldsed olid mõlemad osapooled, siis on Mehhikos ka keeruline süüdlast välja selgitada.

Nii Dana kui ka Anne White esinesid juhtunu järel TMZ veergudel eraldi vabandustega ning tõdesid, et tegemist oli esmakordse sellise vahejuhtumiga ning mõlemad olevat eelnevalt liiga palju alkoholi tarvitanud.