Zemgale olümpiakeskusesse kogunenud 250 pealtvaataja ees alustas Kalev/Cramo suurepäraselt, sest natuke enam kui nelja minutiga olid tallinlased Martin Dorbeku, Artur Konontšuki ja Hugo Toomi korvidest ees 13:0. Peagi liitusid skoorimisega ka leegionärid ning külalised võitsid avaveerandi 31:13.

Teise veerandi keskpaigas kasvatas Kalev/Cramo vahet veelgi ning väiksemaks kui 20 silma edumaa enam ei kahanenud. Eesti valitsev karikavõitja läks kahe poolaja vahelisele mõttepausile 55:38 eduseisus ja lõpuks kirjutati tabelisse kolme kaotuse kõrvale 13. võit skooriga 100:78.

Kalev/Cramo poolel oli käsi kuum üheksast kaugviskest kuus sopsanud Kristjan Kitsingul, kes sai kirja 25 punkti ja viis lauapalli. Wesley Van Beck toetas teda 12, Oleksandr Kovliar 11 ja pika mängupausi järel platsile naasnud Alterique Gilbert kümne punktiga. Liigas kaheksandat kohta hoidva Ogre parim oli 15 silma kaukasse kogunud Edgars Lasenbergs.

Heiko Rannula hoolealuste graafik on üsna tihe, sest järgmisel nädalal võõrustavad nad Eesti-Läti liigas esmapäeval Viimsi/Sportlandi ja reedel Tartu Ülikool Maks & Mooritsit. Nende kahe mõõduvõtu vahele mahub lisaks kolmapäevane FIBA Europe Cupi kodumäng Saksamaa klubiga Crailsheim. Loomulikult on nende kolme kohtumise otsepilt nähtav Delfi kogupaketi tellijatele, matšide pääsmeid saab aga soetada Piletitasku keskkonnast.