Tänavu Austria tiimiga Xtreme Team liitunud Lissel Raun täitis oktoobri alguses vajalikud normid ja astus nüüd jaanuaris kõige tugevamas konkurentsis võistlustulle. Austria Kreischbergi kuurordis toimunud Big Airi hüpetes teenis eestlanna kahe parema sõidu koondsummas 33.50 punkti, millega ta sai 22 mäest alla tulnud naise seas 21. koha.

Finaali pääsesid eelsõidu kaheksa parimat. Neist lausa neli olid jaapanlannad, kellest Kokomo Murase ja Reira Iwabuchi olid esimene-teine.

MK-sarja pääsemiseks vajalikest punktidest sai Raun enamiku kokku märtsi lõpus Vuokattis noorte olümpiafestivalil, kus ta saavutas nii pargisõidus kui ka Big Airi hüpetes neljanda koha. Tänavust hooaega alustas ta Hollandis Landgraafis ja seal õnnestus MK-pilet lõplikult lunastada. 6. ja 7. oktoobril toimunud FIS-i jõuproovidel sai ta pargisõidus kolmanda ja kuuenda koha.

Eeldatavasti näeb teda stardis ka 18.–21. jaanuarini Šveitsis Laaxis toimuval pargisõidu MK-etapil. Kui kõik laabub soovitult, siis soovib Raun osaleda ka 19. veebruarist 5. märtsini Gruusias peetavatel maailmameistrivõistlustel.