Jaanuaris nii Berliini Albalt kui Müncheni Bayernilt lüüa saanud Baskonia alustas ka Belgradis vaevaliselt. Ehkki Vanja Marinkovici kaugvise viis hispaanlased 6:4 juhtima, siis peagi jooksis külaliste rünnak kipsi ja suuri muresid oli ka kaitses. Partizan võitis kahe peale 18 silma visanud kreeklase Ioannis Papapetrou ja serblase Uroš Trifunovići vedamisel avaveerandi 29:17.

Neli ja pool minutit enne poolajapausi oli Partizani edu juba 19 silma (47:28), kuid siis said Joan Peñarroya hoolealused lõpuks kaitse lukku ning puhkama mindi mõnevõrra viisakamalt 47:36 seisult. Sealjuures piirdus algviisikus alustanud, aga kiirelt kahe veaga pingile vajunud Kotsar esimesel poolajal vaid nelja minutiga, mille vältel ta punkte kirja ei saanud.

Teisel poolajal läks platsilt kõik neli viset ja vabaviskejoonelt kahest üritusest ühe tabanud Kotsar hoogu ja lõpuks 14 minutit rassinud koondise keskmängija lõpetas mängu üheksa silma ja kolme vaheltlõikega. Käe sai üheksa minuti jooksul valgeks ka kaks punkti toonud Raieste (visked platsilt 1/3), kes noppis lisaks ühe lauapalli. Ent see kõik ei päästnud Baskoniat suurest kaotusest. Hispaania sats oli kolmanda veerandi järel taga 50:67 ja kaotas lõppeks matši kindlalt 65:83. Võitjate poolel jõudis kahekohalise punktisummani lausa kuus meest, parimana tõi Trifunović 15 silma. Kaotajate poolel suutis ainsana sama Marinkovic, kes lõpetas matši 18 punktiga.

Baskonial on tabelis kirjas 11 võitu ja kaheksa kaotust, millega nad jagavad Kaunase Žalgirisega kuuendat-seitsmendat kohta. Samas on seis erakordselt tihe, sest Euroliiga teine kuni kümnes koht mahuvad kahe võidu sisse. Vana mandri tippsarja juhib 13 võiduga Madridi Real, kes alistasid neljapäeval 84:77 Alba.

Baskonia elu lihtsamaks ei lähe, sest järgmises voorus tuleb neile Euroliigas vastu Barcelona ja ülejärgmises valitsev meister Anadolu Efes.