19. veebruarini kestva taliturniiri jooksul tabelit ei peeta ning seega ei selgitata ka turniiri üldvõitjat, ent samal ajal saab ette esimese pildi meeskondade seisust ja uutest mängijatest. Levadia poolel said värsketest meestest püünele teiste seas ukrainlane Ilja Markovskõi, brasiillane Heitor Marinho dos Santos, möödunud hooajal Kuressaare esindanud Michael Schjönning-Larsen ning USA ja Serbia passi taskus hoidev Vuk Latinovich.

Kirev oli ka Transi koosseis, sest algkoosseisus lippasid EJL Jalgpallihalli kunstmurule teiste seas ka meeskonnas testimisel olevad 24-aastane endisest Montenegro noortekoondislasest keskkaitsja Balša Banovic ja temast aasta vanem ukrainlasest ründaja Igor Karpenko. Sealjuures on mõlemal satsil sel aastal ka uus peatreener, sest Transi juhendab Eesti koondise legend Sergei Terehhov ja Levadiat hispaanlane Curro Torres.

Kohtumise mängupilt ja kulg vastas koosseisudele, sest üsna mustas ja luuravas matšis esimesel poolajal väravaid ei nähtud. Kohtumise lõpus nägi platsil juba üsna noori mehi, kes sahistas ka võrku. 76. minutil viis Transi juhtima vaid 16-aastane Jegor Korobov, nelja minuti pärast tõi tabloole viigi 20-aastane Nikita Dronov.