Kuna tennis on kõige kõrgema kaliibriga ala, kus Venemaa sportlased jätkuvalt võistelda saavad, ei saa aasta esimeses podcastid üle ega ümber sõja ja spordi ning spordi ja poliitika seostest, eriti käimasoleva Eesti jalgpallurite pildiskandaali valguses.

Teeme ka omad ennustused, kes võidavad Austraalia lahtised meeste ja naiste seas ning kui kaugele jõuab parim Eesti tennisist. Tuletame Eesti spordisõpradele meelde, et turniiril osaleb ka kolmaski eestlane, 17-aastane Oliver Ojakäär, kes teeb Austraalias juunioride suure slämmi debüüdi.

Pikemalt peatume loomulikult Anett Kontaveid ja Kaia Kanepi aasta esimestel mängudel (Kanepi saldo on 2 võitu, 2 kaotust; Kontaveidil 2 kaotust) ja nende esimese ning potentsiaalsete järgmiste ringide vastastest.

Tenniseteemalise ümarlaua moodustasid seekord Gunnar Leheste, Riho Kallus ja Toomas Kuum. Küsimused, tagasiside ja või muud ettepanekud saatejuhtidele on teretulnud aadressile tennis@delfi.ee. Head kuulamist!

Saadet saab kuulata ka uuest Delfi Tasku keskkonnast. Delfi Taskul on nüüd ka äpp, mida saab Androidile alla laadida Google Play'st ja iPhone'ile App Store'ist.