Mõlemad meeskonnad said enne matši halbu uudiseid, sest Raplal ei saanud kaasa teha põlvega hädas olev ameeriklane Tyler Cheese ja ukrainlane Anton Davidjuk, Keila pidi aga läbi ajama ilma oma ukrainlase Andrii Mironenkota. Mängu alustasid paremini eelnevast 17-st mängust kuus võitnud keilakad, kes Kaido Saksa vedamisel võitsid avaveerandi 21:20.

Väikese mõttepausi järel said Arnel Dedici hoolealused mängumasina tööle. Raplakad alustasid teist veerandit Indrek Suneliku vedamisel 11:2 spurdiga ning poolajapuhkusele sammusid meeskonnad külaliste 41:29 eduseisus. Keilat tabas veel üks tagasilöök, sest avapoolajal reiele viga teinud mängujuht Marcis Vitols rohkem platsile ei astunud.

Kolmanda veerandaja lõpus oli Rapla parimal juhul peal 17 silmaga ja viimase kümne minuti eel olid külalised ees 65:51. Neljandal veerandil korraks hoogu läinud ukrainlane Ivan Mihjejev tõi Keila viivuks kaheksa silma kaugusele, poolteist minutit enne normaalaja lõppu oli vahe 11, aga 381 pealtvaataja ees imelist tagasitulekut ei tulnud. Kui novembris jäi Rapla kodusaalis peale 67:59, siis reedel olid nad võõrsil paremad skooriga 85:71.

Kaheksa kaotuse kõrvale 12 võidu saanud Raplat vedasid leegionärid Kendall Stephens ja Obrad Tomic, kelle arvele jäi vastavalt 17 ja 16 punkti. Kaksikduubli sai kirja mängujuht Rait-Riivo Laane, kes tosina silma kõrval jagas ka 11 korvisöötu, aga samas tegi ka tiimi 18-st pallikaotusest kuus. „Proovisime mängida kiiresti, mis tingis rünnakul meil kehvemaid otsuseid. Aga üritasime leida kiiremaid lahjendusi, sealt need palikaotused tulid,“ selgitas Laane.

Keila parim oli platsilt 13-st viskest neli tabanud horvaat Matej Radunic, kelle kaukasse kogunes 17 punkti ja üheksa lauapalli, Mihjejev ja omakasvandik Conrad Sengbusch said kirja 14 silma. „Võitlust oli palju, kumbki pool kaitses järgi ei andnud,“ jätkas Laane. „Keila mängis väga südikalt, müts maha nende ees. Tahes tahtmata oli neil põhimeesteta keeruline. Aga hea mäng publikule, atmosfäär oli väga hea.“