Iltalehti pani oma artikli pealkirjaks „Kahju! Treeninglaager lõppes piinliku kaotusega Eestile“.

Ajaleht kirjutab, et kokkuvõttes valmistas Portugali treeninglaager Soome koondise treeneritele tohutu pettumuse. Soome meeskonna ründemäng ei töötanud esmaspäevases kaotusmängus (0:2) Rootsi vastu ning olukord ei paranenud sugugi ka tänases mängus Eestiga.

„Kõige krooniks lõi eestlane Martin Miller 84. minutil nurgalöögi järel kohtumise ainsa värava. Nikita Vassiljev tsenderdas palli karistusalasse ning Soome kaitsjatel oli paar võimalust see puhtaks lüüa. Nii Diogo Tomase kui ka Robin Tihi tõrjekatsed jäid aga napiks ning Miller suutis lüüa karjääri teise koondisevärava. 0:1 kaotus tähendab nüüd, et Eesti on meie meeskonna alistanud juba kolm korda järjest. Veelgi mustem on mõelda, et Soome ei suutnud treeningkohtumiste 180 minuti jooksul väravat lüüa,“ seisab soomlaste artiklis.

Iltalehti jätkab: „Soome ei suutnud Eesti väravale isegi ühtegi raamilööki teha. Kohtumise viimasel minutil oli Agon Sadikul võimalus, kuid ta suutis palli lüüa värava eest kaugele staadioni parklasse.“

Peatreener Markku Kanerva kahtlustas, et kehva kvaliteediga ja kartulipõldu meenutav staadionimuru takistas soomlaste mängu. „Kindlasti kannatame meie rohkem, sest proovime maad mööda mängida,“ sõnas ta.