Aastatel 2020-2022 BC Kalev/Cramo ridades pallinud Hermet mängis Poola meistriliigas kaheksas kohtumises ning kogus keskmiselt 19 minutiga 5,5 punkti ja 3,4 lauapalli, kirjutab Kalev/Cramo kodulehekülg.

BC Kalev/Cramo peatreener Heiko Rannula oli Hermeti uudist kuuldes kohe huvitatud võimalusest ta meeskonda tuua: „Eelmise hooaja lõpp näitas, milleks on Kregor mängijana võimeline, kui ta on enesekindel ja heas füüsilises vormis. Tal on olemas oskused mängida nii korvi all kui ka perimeetril. Ta on väga hea mängulugemisega ja usun, et tuttavas keskkonnas kohaneb meie mänguga kiiresti,“ sõnab Rannula. Samas toonitas ta, et esmalt on vaja Hermetil läbida korralikult taastusravi ning alles seejärel saab ta ühineda korvpallitreeningutega.

Hermeti sõnul on vigastusest paranemine seni pigem hästi kulgenud ning ta loodab varsti meeskonnaga juba palliplatsil trenne alustada.

„Tunnen, et see on õige otsus, kuna keskkond ja suurem osa mängijaid on mulle hästi teada. Ootan põnevusega, et saaksin punti kenasti sisse sulanduda ning siis ühiste eesmärkide nimel tööle asuda,“ sõnas Hermet Kalevisse naasmise kohta.

BC Kalev/Cramo hooaeg jätkub laupäeval Lätis Jekabpilsis, kus kell 15.00 kohtutakse PAF Eesti-Läti Ühisliigas BK Ogre meeskonnaga.