„Oma abikaasa nimel tahaksin küsida, kas meie Kirkkonummi maja elektriarve on kõrge? Kui seal kedagi ei ela ja majas on ainult baasküte. 4412 eurot oli elektrienergia eest ja 814 eurot võrgutasu,“ kirjutas Selänne.

Baasküte tähendab, et maja temperatuuri hoitakse 15 kraadi juures.

„Maja seati talveks valmis juba septembri keskel. Bassein, mullivann on tühjendatud ja kaitstud, saun väljas. Maja põhitemperatuur on 15 kraadi,“ täpsustas Selänne.

Energiaekspert Malkus Lindroos ütles Ilta-Sanomatele, et Selänne arve on tõesti üllatavalt suur.

Lindroosi hinnangul näitab summa, et hokikuulsuse 600-ruutmeetrises majas tarbiti kuu jooksul elektrit umbes 13–14 000 kilovatt-tunni eest.

„Selles majas on midagi valesti, kui see pole päriselt näiteks maja kolme kuu arve. Kas aken on lahti, kuumaveekraan lekib kuskilt? Loodan, et seal pole veekahjustusi olnud,“ mõtiskles Lindroos, kirjutab Ilta-Sanomat.  

Selänne ostis selle maja 1990ndatel aastatel Elisabeth Rehni perelt ja renoveeris seda 2000ndate alguses.

„Kui sellises üsna moodsas renoveeritud majas on ventilatsiooniregulaatorid ja muu paigas, siis see kogus elektrit ei saa kuidagi ainult baassoojuseks minna. Keegi peaks minema maja üle kontrollima,“ lisas Lindroos.

52-aastane Selänne ja tema perekond elavad alaliselt USA-s Californias. Kuulus soomlane mängis maailma tugevaimas hokiliigas NHLis koguni 20 hooaega.