Norra TV 2 ekspert Ole Einar Björndalen ütles NRK-le, et pole oma 30-aastase laskesuusatamise karjääri jooksul midagi sellist kogenud. „See on lootusetu. Saime paar minutit kommenteerida ja siis kadus jälle elekter ära. See oli väike paroodia,“ sõnas Norra legend.

Teine kommentaator Stabrun Smith oli veelgi otsekohesem ja põrutas:. „See on skandaalseim laskesuusatamise võistlus, millel ma kunagi käinud olen!“

Neljanda kohaga leppima pidanud Lägreid tunnistas, et tema ainus eksimus tuli viimases tiirus just elektrikatkestuse tõttu. „Laskmine läks hästi, tundsin, et kontrollin olukorda korralikult, aga siis läks viimasel lasul pimedaks, nii et märki oli raske näha. Nii on paraku, see on kahjuks halb õnn,“ ütles Lägreid, kes kaotas võitnud Bö`le 42,8 sekundiga.

Bö tegi lasketiirudes kaks möödalasku ning võitis ühe trahvi saanud koondisekaaslast Vetle Sjåstad Christianseni 9,9 sekundiga. Kolmandana pääses poodiumile puhtalt lasknud sloveenlane Jakov Fak (+29,3).

Võidumees tunnistas, et erinevalt Lägreidist oli temal õnne. „Mul oli õnne oma stardinumbriga (3). Tiirudes olid elektrikatkestused, kuid mind see ei mõjutanud,“ rääkis Bö.

Võistluse järel otsustati kohtunike koosolekul, et tulemused jäävad vaatamata probleemidele jõusse.