Ehkki Kerkhove on üksikmängu asetatud esimesena, ei olnud nende edetabelikohad paarismängus nii kõrged, et teenida asetust, kirjutab Tennisnet.ee. Nii sattusid Kerkhove/Nuudi loosi tahtel kohe kokku esimesena asetatud Briti paariga Freya Christie/Ali Collins, keda nad võitsid 6:4, 6:1.

Kuna Kerkhove/Nuudi vastasteks pidi igal juhul tulema ühe Eesti mängijaga paar, oli meil sellega tagatud, et üks mängija saab poolfinaali. Tasavägises heitluses suutsid Katriin Saar ja Anastasia Kuparev (Saksamaa) alistada Grete Gulli ja Emilija Tverijonaite (Leedu) 1:6, 6:2, 10:8 ja nõõd kohtuvad võitjad veerandfinaalis Kerkhove/Nuudiga. Otsustavas tie-break’is olid Gull/Tverijonaite veel ees 7:5, aga pärast teenisid vaid ühe punkti.

Kahjuks ei suutnud avaringis võita Elena Malõgina ja Alice Robbe (Prantsusmaa), kes on koos võitnud kolm ITF-i tiitlitm neist ühe W25 turniiril. Nad kaotasid Itaalia paarile Deborah Chiesa/Lisa Pigato 6:4, 2:6, 4:10.

Homme toimuvad üksikmängus kõik avaringi kohtumised, paarismänge ei peeta. Eesti tennisistidest on võistlustules Anna Maria Tottrup, Nuudi, Malõgina ja Saar – sellises järjekorras nad mängivad Tallink tennisekeskuse peaväljakul arvatavalt alates 11.30st või pisut hiljem. Vaadake ajakava siit. Eesti tennisistide peaväljaku mänge näeb Delfi TV-st.