Oma pika karjääri jooksul osales Latvala 209 MM-rallil ning tal on olnud palju erinevaid tiimikaaslasi. Kõige kõvemas meeskonnakaaslases aga kahtlust ei ole.

Sebastien Ogier. Selles pole kahtlust,“ tunnistab Latvala Jaapani RallyPlusi veebisaidil, vahendab Rallit.fi. „Ja põhjus ei ole selles, et ta oli mu kiireim meeskonnakaaslane, vaid selles, et tema võidutahe oli uskumatu. Ma pole kunagi midagi sellist näinud. Võib öelda, et tal oli tugevam tahe kui minul.“

Kaheksakordse maailmameister Ogier sõitis Latvala meeskonnakaaslasena hooaegadel 2013-16 Volkswagenis, saavutades toona igal aastal esikoha.

Kuigi Latvala ei jõudnud värske maailmameistri Kalle Rovanperäga koos Toyotas sõita, oleks ka noor soomlane Latvala edetabelis kindlasti kõrgel kohal. 2020. aastal mehed siiski osalesid mõlemad Toyotaga Rootsi MM-rallil, kuid siis kihutas Latvala erasõitjana ega kuulunud Toyota esitiimi.

„Kalle on juba jõudnud uskumatult kõvale tasemele. Ta on erakordne talent, mida rallis harva näeb. Usun, et sellist talenti näeb vaid kord kümnendi jooksul,“ kiitis Latvala.