Esimese veerandi järel oli Kalev/Cramo 18:20 kaotusseisus, esimese poolaja lõpuks kärises vahe 32:45 peale. Kolme veerandi järel olid kalevlased taga 52:66, aga neljanda perioodi alguses vähendati vahe 65:66 ja 67:68 peale.

Kohtumise võtmehetk oli viis minutit enne lõppu, kui kohtunikud otsustasid Kalev/Cramo mängujuhile Oleksandr Kovliarile vastase mahamurdmise eest esmalt ebasportliku vea anda ja pärast lühikest arutelu otse mängust eemaldada. Pärast seda läks Eesti klubil kõik allamäge ja viimastel minutitel võiduvõimalust ei tekkinud.

Kalev/Cramo resultatiivseim oli 18 punktiga Kovliar. Hugo Toomi ja Artur Konontšuki arvele jäi 15 punkti. Kahekohalise punktiarvuni jõudis ka Wesley Van Beck, kes tõi 10 punkti.

Üleplatsimees oli Den Boschi ameeriklane Kobe Webster, kes tabas kolmeseid kaheksast seitse ja viskas 34 punkti. Austin Price lisas 17 ja Chris-Edou Ndow 11 punkti.

K-alagrupi avakohtumises jäi Kalev võõrsil alla türklaste Gaziantepile 62:77. Den Bosch sai kahe kaotuse kõrvale esimese võidu. Järgmisel nädalal peab Kalev/Cramo Europe Cupi vahegrupi esimese kodumängu, kolmapäeval võõrustatakse Crailsheimi (Saksamaa).