Kanepi alistas avaringis austraallanna Storm Hunteri (WTA 227.) 6 : 2, 6 : 2. Kohtumine kestis tund ja 11 minutit.

Kanepi murdis mõlemas setis kahel korral Hunteri pallingu ning selle juures ei loovutanud vastasele ainsatki murdevõimalust.

Teises ringis läheb Kanepi vastamisi Paula Badosaga (WTA 11.), kes alistas tund ja 14 minutit kestnud kohtumises Anett Kontaveiti 6 : 4, 6 : 3.

Avaseti otsustavad sündmused leidsid aset kolmandas geimis, kui Badosa teenis murdepalli ning magusat võimalust kasutamata ei jätnud. Kontaveitil avasetis aga ühtegi murdevõimalust ei tekkinud ning hispaanlanna servilt võitis ta kokku ainult kaks punkti.

Teises setis õnnestus Badosal kiirelt murdega 2 : 0 juhtima minna, kuid järgmised kolm geimi kuulusid Kontaveitile, kes haaras 3 : 2 eduseisu. Järgmises geimis avanes Kontaveitil võimalus omakorda ise murdega juhtima minna, aga Badosal õnnestus murdepall likvideerida ning viimased kolm geimi kuulusid juba kindlalt hispaanlannale.

Enne kohtumist:

Kuigi Kanepi (WTA 32.) kaotas kvalifikatsiooni teises ehk otsustavas ringis rumeenlannale Sorana Cirsteale (WTA 45.) 2 : 6, 6 : 4, 5 : 7, siis tänu teise Rumeenia tennisisti Irina Begu (WTA 28.) loobumisele pääses eestlanna ikkagi põhitabelisse.

32 parema hulgas läheb Kanepi vastamisi austraallanna Storm Hunteriga (WTA 227.), kes teenis kodusele turniirile vabapääsme. See matš on paigutatud teisipäeval esimese väljaku kolmandaks matšiks ning saab Eesti aja järgi alguse orienteeruvalt kell 12.

Adelaide'is on võistlustules ka Kontaveit, kes läheb esimeses ringis vastamisi hispaanlanna Paula Badosaga (WTA 11.). See kohtumine toimub peaväljakul ning saab meie aja järgi alguse kell 12.30.

Kui mõlemat eestlannat saadab avaringis edu, siis läheksid nad teises ringis omavahel vastamisi.

Otseblogi: