Tartu võitis esimese poolaja 44:32, ka neljanda veerandi alguses juhiti parimal juhul 12 punktiga. Viimased minutid kulgesid aga punkt-punkti mängus. Wolves läks Jeffrey Taylori ja Kristupas Žemaitise vabavisetest 18 sekundit enne lõppu 79:77 juhtima. Leemet Böckleril ja Andrii Voinalovitšil oli võimalus kolmestega mäng Tartu kasuks pöörata, aga kummagi vise sisse ei läinud.

Voinalovitš viskas Tartu resultatiivseimana 17 punkti, Tomaš Pavelka arvele jäi 16 punkti, 12 lauapalli ja 4 blokki. Jalan McCloud viskas 15 punkti ja andis 10 korvisöötu.

Üleplatsimees oli hiljuti Wolvesiga liitunud Jeffrey Taylor (Rootsi), kes on aastaid mänginud NBA-s ja Euroliigas. Taylori arvele jäi 22 punkti. 13 punkti lisasid Eric Buckner ja Adas Juskevicius.

Galerii:

Wolvesi jaoks oli see Põhja-Euroopa liigas esimene mäng. Tartul on kirjas kaks võitu ja kaks kaotust. Teisipäeval, 10. jaanuaril võõrustab Tartu ENBL-is BM Stal Ostrawa meeskonda Poolast, reedel tuleb Eesti-Läti liiga raames külla BK Ventspils.

Mängu hetk - Jalan McCloudi vaheltlõige ja korv:

Enne mängu: Wolvesi näol on tegemist abitsioonika klubiga, kes unistab Kaunase Žalgirisega konkureerimisest ning Euroliigas mängimisest.

Wolvesi koosseisu nimekaim liige on kahtlemata 33-aastane Jeffery Taylor, kes veetis kogu senise Euroopa-karjääri (2015-2022) Madridi Reali ridades. Ta tuli Reali ridades neljal korral Hispaania meistriks, 2018. aastal võideti ka Euroliiga.

Enne seda teenis 201 cm pikkune äär leiba NBA-s. Charlotte Bobcatsi/Hornetsi eest sai ta aastatel 2012-2015 kirja 132 põhiturniiri mängu, mille jooksul viskas keskmiselt 6,1 punkti.

Lisaks kuuluvad Leedu klubi nimistusse ka näiteks Eric Buckner, Adas Juškevicius ja väsimatu Mindaugas Lukauskis. Sedavõrd tummist satsi on palgatud juhendama Leedu korvpallilegend Rimas Kurtinaitis, kes on treenerina kroonitud kolmel korral EuroCupi võitjaks ning teinud karjääri ka Euroliigas.

Wolves asub Leedu liiga tabelis viiendal real ning on kogunud kümme võitu ja viis kaotust. Laupäevases liigamängus alistati linnarivaal Vilniuse Rytas 88:76. Jeffery Taylor kogus selles mängus 20 punkti, debüüdi teinud tsenter Eric Buckner lisas kaheksa punkti ja kümme lauapalli ning Adas Juškevičius andis kümme korvisöötu.