Tõusu tõi Eesti segapaarile edukas hooaja algus ning detsembris Kanadas toimunud Grand Slam turniiri võit, kus eestlased alistasid kõik vastased ning saavutasid finaalis ülimalt kindla võidu edetabeli esinumbri, Šveitsi kurlingupaari Jenny Perret' ja Martin Riose üle. Kohtumine maailma esipaariga lõppes toona eestlaste kasuks tulemusega 11:2.

Eesti Curlingu Liidu juhatuse liige Fred Randver tõi välja, et edetabeli esikümnes on esindatud pika ajalooga kurlinguriigid, näiteks lausa viis Kanada kurlingupaari, kaks Šveitsi võistkonda ning kurlingu sünnimaa Šotimaa esindus.

„Tegemist on suure tunnustusega kogu Eesti kurlingule, kuid eelkõige Mariele, Harrile ja kogu nende tiimile. Harri ja Marie on juba väga kogenud, professionaalse suhtumise ja kurlingule igapäevaselt pühendunud sportlased ning nende jõudmine maailma esikolmikusse, jäädes teisel kohal olevatele kanadalastele ülinapilt alla, on aastatepikkuse raske töö ja pühendumuse tulemus,“ sõnas Randver

Kurlingu segapaaride maailma edetabeli tipus asub jätkuvalt Šveitsi kurlingupaar Jenny Perret ja Martin Rios 197,6 punktiga. Edetabeli teisel kohal asub Kanada kurlingupaar Nancy Martin ja Tyrel Griffith, kellel on praeguseks kogutud 160,6 edetabeli punkti. Kolmandal kohal oleval Eesti kurlingupaaril on kogutud 158,4 punkti ehk teise ja kolmanda koha vahe on kõigest 2,2 punkti.