Val di Fiemmes peetud sõidu lõpus kiireimat minekut näidanud Kläbo edestas teist norralast Paal Golbergi 0,4 sekundiga. Kolmandana lõpetas itaallane Francesco de Fabiani (+1,2). Kläbo on tänavusel Tour de Skil võitnud kuus etappi, see on suusatuuri rekord.

Enne pühapäeval peetavat Tour de Ski viimast etappi, milleks on traditsiooniline lõputõus, edestab Kläbo rootslast Calle Halfvarssoni ühe minuti ja kahe sekundiga. Esikuuikusse mahuvad veel Golberg (+1.14), itaallane Federico Pellegrino (+1.27) ning norralased Simen Hegstad Krüger (+1.45) ja Hans Christer Holund (+2.02).

Ainus tuuril jätkav eestlane Martin Himma sai laupäeval 57 lõpetaja seas 52. koha (+2.54,2), kokkuvõttes jääb ta Kläbole alla ligi kümne minutiga (+9.48).

Naiste 15 km ühisstardi võitis sakslanna Katharina Hennig, kes polnud varem MK-sarjas triumfeerinud. Ta edestas 0,7 sekundiga rootslannat Frida Karlssonit, kolmas oli soomlanna Kerttu Niskanen (+0,8).

Enne viimast etappi juhib üldarvestust Karlsson, kellele järgnevad norralanna Tiril Udnes Weng (+1.12) ja Niskanen (+1.37). Hennig on kaheminutlise kaotusega neljas.