Kalev/Cramo võitis esimese poolaja 37:34. Tasavägine heitlus jätkus ka kolmandal veerandil, 30 minuti järel oli Kalev ees 60:58. Seejärel läks Kalev/Cramo parimal juhul 14 punktiga ette. Pärnu suutis vahet pisut vähendada, aga kalevlaste võidus kahtlust ei tekkinud.

Kalev/Cramo resultatiivseim oli 16 punktiga Oleksandr Kovliar. 15 punkti lisas Wesley Van Beck, 14 punkti Hugo Toom ja 13 punkti Henri Wade-Chatman. Pärnu kasuks tõi Mihkel Kirves 18 punkti, Robert Valge arvele jäi 16 punkti.

Kalev/Cramo hoiab Eesti-Läti liigas 11 võidu ja kolme kaotusega kolmandat kohta. Pärnu Sadam võitleb samal ajal play-off'i jõudmise nimel ning on kogunud seitse võitu ja kaheksa kaotust, mis annab neile üheksanda koha.

Galerii:

Kalev/Cramo ilus kiirrünnak, mille lõpetas akrobaatilise korviga Hugo Toom:

Kalev/Cramo tagamängija Wesley Van Becki korv:

Enne mängu: Meeskonnad läksid eelmisel hooajal vastamisi nii ühisliiga veerandfinaalis kui ka Eesti meistrivõistluste poolfinaalis ning mõlemal korral jäi toona peale Pärnu Sadam, keda juhendas tänavune Kalev/Cramo peatreener Heiko Rannula.

Rannula, kes pole Pärnu Sadama vastu veel kunagi treener olnud, ootab taaskohtumist Gert Kullamäega suure huviga: „Teades Gerti ning paljusid mängijaid Pärnu meeskonnast, siis olen kindel, et nad on väga motiveeritud ja valmis võitlema. Meie peame mängu alustama keskendunult ning valmis võitluseks.“

***

Teises laupäevases kohtumises alistas Ogre kodusaalis Rapla Avis Utilitase 92:75. Ogre on tabelis kümne võidu ja kaheksa kaotusega kahendaksandal kohal. Rapla saldo on sama, aga tabelis on nende koht seitsmes.