Keila võitis avaveerandaja 25:22, kuid poolajaks oli seis 37:37 viigis. Neljanda veerandaja alguseks õnnestus Läti Ülikoolil viiepunktiline eduseis haarata, aga kodumeeskond tegi vahe tasa ning viimasele minutile mindi vastu 75:75 viigiseisul.

30 sekundit enne lõppu tabas lätlaste tagamängija Toms Skuja kolmese ning viis külalised 78:75 juhtima. Keila ei jätnud aga jonni ning Marcis Vitolsi tabav kaugvise tõi üheksa sekundit enne kohtumise lõppu taaskord viiginumbrid tabloole. Suuremat tolku sellest paraku polnud, sest järgmisel rünnakul purjetas Läti Ülikooli keskmängija Reinis Avotins suhteliselt lihtsalt Keila kaitsest läbi ning pani palli korvi. Viimase nelja sekundiga võõrustajad enam korralikku viskepositsiooni ei leidnud, mis tähendas, et Läti Ülikool sai magusa 80:78 võidu.

Keila resultatiivseim oli Andrii Mõronenko 18 ning Marcis Vitols 16 punktiga. Võitjate poolelt viskas Reinis Avotins 15 punkti.

Keila jaoks oli tegemist põhimõttelise vastasseisuga, sest just Läti Ülikooli vastu kaotasid nad oma Eesti - Läti liiga ajaloo esimese kohtumise, kui 1. oktoobril Riias võttis kodumeeskond 89:84 võidu.

Ühtlasi on Keila ja Läti Ülikool tabelinaabrid. Keila on 6 võidu ja 10 kaotusega 11. kohal, Läti Ülikool 7 võidu ja 11 kaotusega kümnendal tabelireal.

Tee Delfi Kogupaketi tellimus ja vaata mängu!