Pärast 20:19 võidetud avaveerandaega panid külalised teise käigu sisse ning poolajapausile mindi juba Tartu Ülikooli 44:30 eduseisul. Kuigi võõrustajatel õnnestus teisel poolajal kaotusseisu vähendada, siis päris haardeulatusse kordagi ei jõutud ja tartlased võtsid suhteliselt kindla 78:72 võidu.

Võitjate parimana viskas Andrii Voinalovõtš 22 silma. Oliver Suurorg, Tomaš Pavelka ja Märt Rosenthal lisasid kõik 10 silma. Tallinna/Kalev Audentese resultatiivseimaks kerkis Rokas Gadiliauskas 24 punkti ja 15 lauapalliga.

Enne kohtumist:

Tallinna Kalev/Audentesel on Paf liiga tabelis 15 mängust 3 võitu, mis annab 16 meeskonna seas 14. koha. Tartu Ülikool on 12 võidu ja 4 kaotusega neljandal positsioonil. 30. septembril Tartus peetud esimese omavahelise mängu võitis Tartu Ülikool napilt 72 : 70.

Tallinna Kalevi peatreener Rauno Pehka: „Tartu on sel hooajal näidanud väga head minekut. Nad on lõplikult komplekteeritud ja igal positsioonil on mitu head mängijat. Meie jaoks on see hea test mängida nii tugeva Eesti meeskonnaga. Meil on olemas jõudu välismaalase näol, peame olema targad ja tegema häid otsuseid. Proovime hoida vaimu tugeva ja areneda iga mänguga.“

Tartu abitreeneri Olari Naritsa sõnul on Kalev/Audentes viimasel ajal oluliselt muutunud. „Kalev/Audentes on muutuste tuules – Sokk läks ära ja seoses sellega saame näha, mis põhimängujuhi lahkudes nende joonisest on saanud. Täna peaks meie vastu tegema esimese mängu ka nende Leedu korvi alune jõud ja vaatame, kuidas see mängu muudab. Oleme saanud vahepeal korralikult trenni teha ja vaim peaks värske olema. Peame suutma nende peamised skoorijad kinni saada ja oma mängu peale suruma, mitte nende taktis mängima,“ sõnas Narits.

Tartu meeskonnas on mänguvalmis kõik põhimängijad ja nooremate osas tehakse otsus enne mängu.