Baskonia sõitis Berliini vägeva vormi pealt, sest meeskond võitis detsembris kõik kuus matši, millega nad tõusid Euroliiga tippu. Alba alistas detsembri lõpus Asveli, aga enne seda kaotasid nad järjest lausa 12 kohtumist.

Liiga esimese ja viimase meeskonna lahingus haarasid initsiatiivi Alba korvpallurid, kes võitsid esimese veerandaja 27:20 ja poolajapausile läksid nad 54:48 eduseisus. Ka otsustava veerandi eel olid berliinlased ees 77:67, ent siis sai Baskonia kaitse lukku ja vähendas jõudsalt vahet.

Matthew Costello viis neljanda veerandaja keskpaigas Baskonia juhtima 81:80 ja 4.26 enne kohtumise lõppu aitas Pierria Henry vabavise külalised ette juba 84:82. Kuid see jäigi matšis Baskonia viimaseks õnnestumiseks. Viimase nelja minuti vältel panid külalised mööda kõik kaheksa viset, mistap võttis Alba napi ühepunktilise võidu.

Kotsar mängis kohtumises 16 minutit, mille jooksul tõi ta neli punkti (visked platsilt 1/5 ja vabaviskejoonelt 2/2), võttis maha kaks lauapalli ning andis ühe korvisöödu. Raieste väljakule ei pääsenud. Baskoniat vedasid ameeriklased Peirria Henry, Markus Howard ja Darius Thompson, kelle arvele jäi vastavalt 19, 17 ja 15 silma. Alba parimana tõi Horvaatia koondise ameeriklasest mängujuht Jaleen Smith 18 punkti.

Baskonia on Euroliigas võitnud 17-st mängust 11 ja Alba viis.