TalTech alustas kohtumist hästi, kui Marcanvis Hymoni korvi järel oli tablool 6:6 viik. Kuid siis tegid leedukad 11:0 vahespurdi ja Eesti sats kaotas avaveerandi 13:19. Teisel neljandikul jõudis TalTech veel silma kaugusele, ent seejärel panid Šiauliai mängijad korvi all oma paremuse maksma ning kodumeeskond läks pikemale puhkusele 29:39 kaotusseisus.

Kolmanda veerandi keskpaigas kärises vahe halvimal juhul 16-puntkiliseks, kuid lõpu eel jõudsid võõrustajad löögiulatusse. Mõned minutit enne normaalaja lõppu vähendasid Toomas Raadiku ja Ran Andre Pehka sopsanud kaugvisked vahe vaid kuuele silmale, mistap kohtumise lõpp kujunes punkt punkti heitluseks. Oliver Metsalu kahene tõi 1.17 enne matši lõppu tabloole seisu 77:79, järgmisel TelTechi rünnakul oli tal võimalus mänguseis viigistada, aga 196 cm pikkune äär tabas kahest vabaviskest vaid ühe.

Kohtumise otsustas järgmisel rünnakul Šiauliai snaiper Martynas Varnas, kes sopsas kaugviske. Viimase poole minuti üritas TalTech kohtumist päästa, ent eestlased pidid leppima valusa 81:86 kaotusega.

TalTechi parimana tõi Gluditis 19 punkti, Raadik ja Gregor Ilves toetasid teda 13-ga. Mitmekülgselt esines Pehka, kelle arvele jäi 11 punkti, 7 lauapalli, 6 korvisöötu ja 4 vaheltlõiget. Võitjate parim skoorija oli teist päeva järjest Paulius Danusevicius, kelle arvele neljapäeval jäi 15 punkti. TalTechil on ENBL-i tabelis neli kaotust ja Šiauliail kaks võitu.